Search
  • Conceptdenkers
  • en filmmakers
Search Menu

Gliese 581


Regie: Rianne Haak
Video productie: Wanderlust film, Rob IJpelaar en Elwin Beekman
Montage: Rinse Bos
Camera: Floris Verwij
Camera assistentie: Ralph Lindsen
Belichting: Stan Widdershoven
Special effects: Douglas Pluylaar
3d visualiaties: Robin Niekerk
Title design: Paul Hensen
Decorbouw: Een hele hoop mensen waaronder Julian Willemsen.

Gliese 581 is de afstudeerfilm van regisseuse Rianne Haak. Met haar lef en doorzettingsvermogen heeft ze tegen alle raad van haar docenten ingezet op het maken van een heuse Nederlandse science fiction film. De film is onlangs in première gegaan en zit momenteel in het filmfestival circuit.
Hoewel de film geen 33a productie is (Wanderlust!) willen we graag toch deze bijzondere film een plekje geven op de site gezien we er met het hele collectief aan hebben geholpen. Daarnaast hebben ook veel mensen aan deze film gewerkt die we ook vaak inschakelen voor onze producties.

Website Gliese 581
Wanderlust Film