Search
  • Conceptdenkers
  • en filmmakers
Search Menu

TinQwise | APM Terminals

Opdrachtgever: TinQwise
Video productie & concept: 33a Collective i.s.m. TinQwise
Montage: Julian Willemsen, Douglas Pluylaar
Camera en licht: Ralph Lindsen en Stan Widdershoven
Camera assistent: Jordy Tempelman
Opnameleiding: Marco Reekers
Geluid: Lukaz Morawski
Motion Graphics: Paul Hensen
3d Animaties: DPI Animation House
E-learning bedrijf TinQwise is met ons een samenwerking gestart om videomateriaal te verzorgen voor e-learning modules. In dit geval hebben we opnames verzorgd en uitgevoerd voor een klant in het Rotterdamse Europoort gebied. Op het nieuwste stukje Nederland, de 2e maasvlakte bouwt APMT aan een enorme nieuwe en moderne containerterminal. Hier komen de grootste containerschepen te liggen, vandaar dat er ook de grootste container kranen komen. Dit samen met verbluffende nieuwe ICT technieken zullen er voor zorgen dat als de terminal af is, het een van ’s werelds modernste overslag terminal van Europa is. TinQwise helpt APMT met de trainingen van toekomstige medewerkers en heeft al het lesmateriaal i.s.m. APMT ontwikkeld en ge├»mplementeerd.